Hiilineutraali Helsinki 2035

Voiko postaukselle antaa attribuutteja?

Postauksen muotoiluun on varsin hyvät mahdollisuudet html-muotoilujen myötä. Kuitenkin olisi kätevää pystyä lisäämään postaukseen nimenomaan argumentaation kannalta tärkeitä asioita kuten tyyppi (totuus vai relevanssi), viite sekä relaation (hyökkäys, puolustus, kommentti) ja paradigman (tiede tms) pari. Onko mahdollista lisätä toimintopalkkiin pari nappulaa näiden muotoilujen lisäämiseksi? Voisi käyttää samoja parametreja kuin Opasnetissä (font, b, i, etc).

Oletko @jyrjola perehtynyt discoursen sielunelämään tässä suhteessa?

Olisivatko nämä hyödyllisiä ja intuitiivisia attribuutteja? Voisiko niitä käyttää systemaattisesti?
:unamused::-1:t4::+1:
:arrow_lower_left: attack
:arrow_left: comment
:arrow_upper_left: defend

Ongelmaksi voi tulla, että yhdessä postauksessa voi olla blockquote moneen aiempaan postaukseen, ja relaatiot pitää pystyä kiinnittämään tiettyjen argumenttien välille.

Discourseen löytyy kyllä runsaasti plugineja, joilla postauksen metadataa laajennetaan. Siitä voisi päätellä, että vähintään plugini koodaamalla voi postaukselle lisätä mitä tahansa attribuutteja. Postauksien väliset relaatiot voisi olla näppärintä mallintaa erikseen, ellei haluta sallia että esim. postauksen eri kappaleilla voi olla omat relaationsa muihin postauksiin. Tämä tosin voi tehdä osallistumisesta sekavampaa.